Les Mas de Gigaro

Verhuur

Er is sprake van directe verhuur, zonder bemiddeling van een verhuurorganisatie. Kortom geen extra kosten. Dit impliceert dat er sprake is van een vertrouwenskwestie, waarbij wij van u vragen om op een verantwoorde wijze om te gaan met het huis. Alsof u verblijft in uw eigen huis.

 

Directe verhuur heeft enkele voordelen. Bij aankomst treft u een huis, waarin u bij wijze van spreken geen zout en peper meer hoeft te kopen, omdat er een ruime voorraad aan kruiden, conserven, keukenpapier, toiletpapier, schoonmaakmiddelen, was- en afwasmiddelen aanwezig is. Wel vragen wij van u deze voorraden aan te vullen, zodat degenen die na u het huis betrekken ook kunnen profiteren van deze voordelen. Bij onvoorziene problemen is er in de kelderkast een voorraad te vinden met lampen, zekeringenstoppen en gereedschap. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met de verhuurder.

 

Verhuur

 

Het zomerhuis is per week te huur, van zaterdag 12.00 uur tot zaterdag 12.00 uur. De verhuurprijs zal in overleg met verhuurder worden bepaald.

 

Praktische informatie & richtlijnen

 

Voordat u het zomerhuis betrekt kan het handig zijn de pdf met praktische informatie en richtlijnen door te nemen. Deze ontvangt u per e-mail voordat u de woning huurt. 

image-1 image-1